Indexi and friends 24. srpnja kamenolomu Cave Romane

Koncert Indexi and friends bit će održan 24. srpnja u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane s početkom u 21.30 sati. Pred publiku će izaći nekadašnji članovi kultnih Indexa  Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin, Peco Petej , Muris Varajić i Miroslav Šaranović.

U velebni kamenolom stižu i prijatelj Indexa – Boris Novković, Branko Đurić Đuro, Dado Topić, Giulliano,  Neno Belan, Seid Memić Vajta, Zorica Kondža, Željka Katavić, Hari Mata Hari i Mladen Vojičić Tifa. Oni će pjevati hitove Indexa, nastavljajući tako tradiciju projekta „Indexi i prijatelji“ koja traje još od 2007. godine. Tradicionalno, dvorane u kojima se ovaj koncert održavao bile su rasprodane, pa vjerujemo da će i ovoga ljeta brojna publika u velebnom kamenolomu Cave Romane uživati u nostalgičnom glazbenom putovanju.

A o Indexima se zna sve, bili su jedna od najtrajnijih bosanskohercegovački rock grupa, djelovali su od 1962. do 2001. godine, snimili su dva albuma, 27 singl ploča i 12 kompilacijskih albuma. Uz njihove su se pjesme desetljećima ljudi zaljubljivali, uz njihove su se pjesme veselili, tugovali…

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.