Music After Dinner w/ Marcel Vogel at Kaštel, Pula, 28. srpnja 2018

U subotu, 28. srpnja 2018. na jedinstvenu povijesnu lokaciju, venecijanske utvrde Kaštel u goste stiže amsterdamski rezident njemačkih korijena, DJ i producent te vlasnik poznatih etiketa Lumberjacks in Hell te Intimate Friends. Riječ je o Marcelu Vogelu. Njegova izdanja još uključuju Being Human EP (Intimate Friends, 2016) i nedavno izdan Deadpool EP (Lumberjacks in Hell, 2017) čiju suradnju još potpisuje s legendarnim producentom Karizmom. Marcel iza sebe bilježi nastupe na svjetskim poznatim festivalima, a svojim glazbenim mixovima uskoro će upotpuniti već bogato plesno ljeto u Puli. Za vizualni dojam pobrinut će se dugogodišnji suradnik i audio-vizualni umjetnik Damjan Šporčić iz riječke skupine OBLIK3.

Uz Vogela glazbeni uvod dat će MAD rezidenti, Andrej Lasić ( Leseech), Iskren Jovandić (Innaca), Damjan Manojlovski (Damian) te Mirza Raimović ( Peacefor), a vrata Kaštela otvaraju se u 22:00.

Facebook Event: https://web.facebook.com/events/466136373839070/

O UDRUZI I AKTIVNOSTIMA

Organizaciju događaja potpisuje kolektiv Music After Dinner – produkcijski tim i event management iz Pule koji unatrag nekoliko godina grad Pulu redovito obogaćuje nevjerojatnim eventima i glazbenim partijima koji bilježe sve više posjetitelja željnih dobrih provoda.

Prošlog ljeta MAD-ovci su tako ugostili poznatog britanskog DJ i producenta imena Thomas Wrankmore poznatijeg kao ELIPHINO. Event se održao na jedinstvenoj lokaciji Fort Punta Christo, i unutar Mungos Arene okupio je 500-tinjak posjetitelja.

FB EVENT: https://web.facebook.com/events/1347482075340940/

Nedavno za sam početak ljetnih glazbenih druženje, MAD je u Puli su ugostio zagrebačkog producenta i DJ Jana Kinčla te francuskog skladatelja i pijanista Regisa Kattie, a pridružio im se i poznati lokalni DJ Borut Cvajner, jedan od vlasnika etikete Vakum. Jan i Regis, svojim su glazbenim gostovanjem u Puli promovirali i nedavno izdan prvijenac In Plain Sight, sjajno deep house izdanje i splet Janovih traka koje u cjelini još krase Regisovi jazz piano tonovi. Cjelokupni događaj obilježila je povijesna lokacija Augustov hram. Smješten u starogradskoj jezgri centra Pule, i u glazbenoj podlozi, Hram je na tren oživio audio-vizualnim projekcijama riječkog umjetnika Damjana Šporčića iz umjetničkog kolektiva OBLIK3.

FB EVENT: https://web.facebook.com/events/1655086987911585/?active_tab=discussion

Link promo videa nastalog nakon eventa pogledajte u nastavku: (https://www.youtube.com/watch?v=ckwd20cKpqY&t=6s)

Pored opuštenih druženja i glazbenih gostovanja kolektiv je pokrenuo i radijsku emisiju posvećenoj elektronskoj glazbi, koju je moguće titulirati kao jednu od prvih tog tipa glazbe live emisija u regiji. Ista se pokazala vrlo uspješnim pothvatom, a momci je pripremaju kad god se za to ukaže prilika.