Glazbeno putovanje Eddyja Ramicha u subotu na pulskom Kaštelu

Glazbeni događaj u režiji elektronskog kolektiva Music After Dinner doživio je promjenu, stoga će umjesto najavljivanog amsterdamskog DJ-a Marcela Vogela, u subotu, 28. srpnja mjesto za DJ pultom preuzeti Eddy Ramich, jedna je od ključnih figura centralne i jugoistočne europske elektronske glazbene scene, a njegovom glazbenom putovanju prethodit će domaći kolektiv Music After Dinner.

Poznati zagrebački DJ i producent zamijenit će Vogela, koji je iz privatnih razloga bio primoran otkazati svoj nastup u Puli. Eddy Ramich je DJ s bogatim glazbenim iskustvom i poznati veteran electro – house scene u Hrvatskoj koji nakon više od 25 godina strastvene posvećenosti glazbi i dalje širi svoju viziju u svjetskim klubovimaKao začetnik Kontrapunkta, jedne od najdugovječnijih klupskih večeri u Zagrebu, Eddy je zaslužan za dolazak nekih od najznačajnijih svjetskih acid jazz, brokenbeat, soulfil / deep house umjetnika u Hrvatsku, a široj je publici poznat kao DJ na legendarnom Radiju 101 gdje je tijekom 18 godina vodio dvije glazbene emisije. Poznat je po remiksevima glazbe Sun Ra, Ennia Morriconea, Arthura Verocaia, Tanie Marie i Archie Sheppa, Eddy i danas potvrđuje da mu je DJ-iranje najjača strana dok bogata glazbena podloga, a energija koju dijeli s publikom i želja da podržava i širi dobru muziku čine ga jednom od najznačajnijih figura istočnoeuropske scene.

Organizaciju eventa potpisuje kolektiv Music After Dinner aka MAD – produkcijski tim i event management iz Pule koji unatrag nekoliko godina gradsku scenu redovito obogaćuje nevjerojatnim eventima i glazbenim partijima koji bilježe sve više posjetitelja željnih dobrih provoda. Momci su i ovoga puta pogodili s odabirom lokacije.

Smještena na pulskom brežuljku u centru grada, venecijanska utvrda Kaštel nekada je bila važna defenzivna točka na jadranskom priobalju, a danas je ona sjedište Povijesnog i pomorskog muzeja Istre i mjesto raznoraznih kulturnih događanja. Zidovi utvrde Kaštela dali su pečat gradskom tkivu kao najvažnija prostorna dominanta Mletačke Republike, a sada će savršeno kanalizirati glazbene tonove koji počinju selekcijom MAD domaćina. Osim što organiziraju evente, MAD-ovci podjednako žive glazbu, stoga će subotnja uvertira pripasti upravo njima. Andrej Lasić (Laseech), Iskren Jovandić (Innaca), Damijan Manojlovski (Damian) i Mirza Raimović (Peacefor) četvero je prijatelja i glazbenika, a svojim će setovima otvoriti večernje druženje. Kako bi atmosfera bila što bolja, pobrinut će se dugogodišnji suradnik i audio-vizualni umjetnik Damjan Šporčić iz riječke skupine OBLIK3 koji će dvorište Kaštela ukrasiti posebnim svjetlosnim dizajnima.

Party počinje u 22h, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kuna, dok će na dan događaja iznositi 80 kuna.

Facebook Event: https://web.facebook.com/events/466136373839070/