Radi Dana nacionalne sućuti otkazuje se sutrašnji koncert Stefana Milenkovića

Sutrašnji planirani koncert Stefana Milenkovića u Cave Romane se otkazuje.  Zajednički s maestrom Stefanom Milenkovićem organizator Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane odlučili su otkazati sutrašnji koncert, a povodom posljednjeg ispraćaja vrhunskog umjetnika i izuzetnog čovjeka Olivera Dragojevića.

Milenkovićev koncert  bio je planiran za 31. srpanj kada je ujedno i Dan nacionalne sućuti.

Planiran koncert za vjernu publiku organizator s maestrom održat će drugom prilikom o čemu će pravodobno informirati širu javnost. Sve ulaznice mogu se refundirati na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

U slučaju da građani ne refundiraju sve ulaznice do 30. rujna organizator Medulinska rivijera uplatit će nerefundirana sredstva na račun Srednje glazbene škole u Puli u svrhu edukaciju potrebitih učenika.

Dostojanstveno i u duhu zajedništva ispratimo Olivera Dragojevića, čovjeka koji je svojim nesebičnim umjetničkim darom dotaknuo srca svih građana u Hrvatskoj ali i regiji. Neka mu je laka zemlja njegove omiljene Vele Luke i vječna rajska prostranstva!  Detaljne informacije potražite na www.caveromane.com