Kvartet Bond 09. kolovoza u kamenolomu Cave Romane

One su Bond, Tania Davis i Eos Counsell na violini, Elspeth Hanson na violi i Gay-Yee Westerhoff na violončelu, najbolje prodavani gudački kvartet u povijesti glazbene industrije i nastupaju 9. kolovoza na Festivalu Rocks&Stars u kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu.

Ženski su britansko-australski, gudački kvartet s prodanih više od 4 milijuna albuma, od milja ih zovu Spice Girls of Classical Music. Njihov atraktivan glazbeno-scenski performans ostavlja publiku bez daha te ne čudi da su s Huljićevom glazbom učestvovale na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara 2012-te godine.

Sa svojim su albumima postigle čak 56 platinastih i 15 zlatnih naklada, u UK, SADu, Australiji, Japanu, Belgiji, Francuskoj, Mađarskoj, Italiji, Švedskoj, Hong Kongu, Norveškoj, Švicarskoj, itd. Nastupale su diljem svijeta, a srca vinkuranske publike osvojit će sa zvucima klasične, latino, etno, jazz, rock, pop, electro, indijske i glazbe srednjeg istoka.

Bit će to spektakl ljepote u svakom smislu te riječi jer ove četiri gudačke gracije osim što su poharale svjetske glazbene ljestvice izgledaju senzacionalno. Ne sumnjamo da će se i visoke zidine starog rimskog kamenolom iz poštovanja pokloniti gudačkim divama koje fantastično prezentiraju klasičnu glazbu u crossover izdanju.  Ulaznice za ovaj jedinstven spektakl glazbene i umjetničke ljepote može se pronaći putem Eventim sustava te ostalih prodajnih mjesta. www.caveromane.com