Vodnjan uredio plažu za pse u Peroju kod Portića

Turistička zajednica grada Vodnjana uz suglasnost i suradnju s gradom Vodanjom uredila je plažu za pse u Peroju kod Portića.

Plaže za pse više nisu rijetkost, iako često nisu posebno opremljene i ne pružaju pomoćne sadržaje vlasnicima i njihovim četveronožnim ljubimcima.

Potražnja za specijaliziranim plažama, pa tako i za plažama za pse, postaje sve veća i veća. Kako bismo zadovoljili zahtjevima tržišta i pokazali da slijedimo trendove i volimo udovoljavati našim gostima, opremili smo plažu za pse u Peroju na Portiću.

Ovo je prva plaža na našem području koja je posebno opremljena da zadovolji potrebe vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca. Dolazak do plaže je jednostavan, odmah uz plažu postoji parkiralište što olakšava dolazak na plažu.

Plažu smo opremili kantama za pseći otpad, posebno izrađenim tušem koji omogućava tuširanje osoba s posebnim produžetkom za tuširanje kućnih ljubimaca koji može poslužiti i za opsrkbu pitke vode za kućne ljubimce, postavljene su tri sjenice kako bi omogućili dodatni hlad na plaži te su postavljene tabele s pravilima ponašanja na psećoj plaži.

Želja nam je da se naši gosti i njihovi četverenožni prijatelji osjećaju dobordošlo u našoj destinaciji te vjerujemo da će ovaj poduhvat potaknuti i ostale pružatelje usluga da otvore svoja vrata kućnim ljubimcima uz posebnu, prilagođenu ponudu upravo za njih jer vlasnici kućnih ljubimaca nerijetko će platiti više kako bi na godišnji odmor mogli otići zajedno sa svojim ljubimcima.

Dogodine planiramo urediti i opremiti i ostale plaže za pse na našem području koje, osim u Peroju imamo i u Barbarigi. Nadamo se da će naši posjetitelji uživati u ovoj plaži i da će ovdje stvarati lijepe uspomene koje će dijeliti sa svojim najdražima i preko društvenih mreža.