Tržnica Pula u nedjelju 12.kolovoza radi uz “Groovoteku”

U nedjelju, 12. kolovoza 2018. godine, ponovo dolaze na pulsku zelenu centralnu tržnicu DJ-i koji će vam s kamenih stolova, ispod krošanja kestenova, ponuditi glazbu. Projekt pod nazivom „OPG Groovoteka“ nastao je u suradnji Udruge BukaNoise iz Pule i pulske Tržnice.

„OPG Groovoteka“ imat će dnevnu ponudu nota u ritmu Soula, Funka, Disca 60′, 70′ i 80′ godina.

Udruga BukaNoise pokrenula je suradnju s Tržnicom kako bi potaknula promociju upravo navedenih ritmova Soula, Funka i Disca, a na ovaj poseban način donose nešto sasvim drugačije, interesatno za sve posjetitelje centralne tržnice.

Program će se održati ovu nedjelju od 9 do 12 sati.

Nosioci projekta „OPG Groovoteka“ su Matko Banković, Đino Višković i Matija Licul, a navedena glazba bit će reproducirana isključivo s gramofonskih ploča.

Udruga BukaNoise predstavlja spoj međunarodne suradnje i partnerstva, razmjenu programa i projekata, mobilnost autora, programa te afirmaciju suvremenog umjetničkog izražaja u glazbi i multimediji između glazbenika, likovnih i multimedijalnih umjetnika. BukaNoise je pulska i međunarodna udruga koja spaja klupsku i galerijsku scenu, od lokalne do međunarodne te time poprima i festivalske manire. Udruga organizira i programe eksperimentalne i improvizirane glazbe, kao i izložbe likovne umjetnosti u svojoj regiji.