HNK RIJEKA I UNILINE -SINERGIJA NA SPORTSKO -TURISTIČKOM PLANU

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Uniline, vodeći hrvatski turoperator, danas su u poslovnim prostorijama HNK Rijeke na Rujevici svečano potpisali ugovor o poslovnoj suradnji. Potpisivanju su nazočili Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke, Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea i Sajto Salković, prokurist Unilinea.

Time Uniline, s glavnim poslovnim sjedištem u Puli, uredom u Zagrebu i poslovnicama diljem Hrvatske, uredima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji postaje strateški poslovni partner i službena putnička agencija HNK Rijeke koja će biti zadužena za organizaciju klupskih putovanja i smještaja na domaćim i europskim gostovanjima za igrače i navijače.

Poslovnom suradnjom s HNK Rijekom turistička kompanija Uniline nastavlja s razvojem segmenta sportskog turizma te će i daljnje aktivnosti biti usmjerene na jačanje i razvoj istog u Republici Hrvatskoj kako bi i igračima i cijelom timu NK Rijeke bili što kvalitetnija potpora. Ovime Uniline zajedno s HNK Rijekom čini i korak dalje u promoviranju Hrvatske kao sportsko – turističke destinacije u okviru projekta Sportska destinacija Hrvatska.

Sinergijski učinak za obje strane

”S ponosom mogu objaviti da smo usuglasili naše obostrane želje te se nadamo da će vezivanje naših brendova polučiti sinergijski učinak za obje organizacije. Prvi vidljivi učinci će biti u integriranim organizacijama naših putovanja, a vjerujemo da će se buduća suradnja i partnerstvo produbiti i na ostale razine. Također sam uvjeren da će od svega koristi imati i navijači Rijeke, te prije svega sadašnji i budući korisnici turističkih usluga turističke kompanije Uniline,” rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke.

Sportsko-turističko partnerstvo

”Postignuti sporazum predstavlja više od uobičajenog ugovora o suradnji. Suradnjom s HNK Rijekom, kao dokazanim nogometnim brendom ne samo u domaćim, već sve više i u europskim razmjerima, ulazimo u svijet nogometa kao planetarno popularnog sporta, a iznimna nam je čast da ćemo tim vodama ploviti s jednim od naših najuspješnijih nogometnih klubova. Uvjeren sam da ćemo ovim partnerstvom ostvariti zacrtane zajedničke ciljeve kako na sportskoj, tako i na razini ciljeva vezanih za turističku godinu u cjelini, a ne samo turističku sezonu”, naglasio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.