Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 23. do 25. kolovoza 2018.

Najava događanja u sklopu Vodnjanskog ljeta od 23.-25.08.2018.
Ove subote 25.08. u Vodnjanu očekuje vas koncert „Canti e suoni del mare“ by Muja Folk.Koncert će se održati u galeriji „El Magazein“ s početkom u 21 sat. Ulaz se ne naplaćuje.
Ovog četvrtka pozivamo vas na posljednji u nizu ovosezonski #enjoyperoj ! Na perojskoj plaži Martulina 23.08. nastupa grupa HELP – Tribute to Beatles! Glazba koja je promijenila svijet, promijeniti će i vas! Jedna od najboljih tributa to Beatles u Europi, sa više od 400 koncerata, u 17 različitih država, u zadnjih 5 godina postojanja. John, Paul, Ringo i George oduševljavaju. Svaki put kad stanu na binu publika zakorači u njihov vremeplov i otputuje u 1966. godinu na neki koncert u Liverpoolu.
Još jedna priča polako se bliži svom kraju, stoga dođite ovaj četvrtak u vodnjansku staru uljaru na pretposljednju projekciju u sklopu Art-kina Cineast, u sklopu koje ćete imati prilike pogledati film „Kvadrat“ (The Square, Švedska / Njemačka / Francuska / Danska, 2017., 151 min.) Počinjemo u 21:30!
Podsjećamo da su u tijeku dva natječaja: foto natječaj #vodnjanskoljeto2018 i natječaj kreativnog pisanja „Blogajmo zajedno“, pokrenuta od strane Udruge za informiranje građana „Vodnjanski đir“, a na koje se možete prijaviti sve do 15.09. i osvojiti vrijedne nagrade. Više info na www.vodnjanski.info ili putem facebook stranice „Vodnjanski đir“.