24.Croatia Bike week od 27.kolovoza do 2.rujna

Već 24 godinu pulski bajkeri, moto klub Twin Horn, uz veliku podršku Grada Pule i Turističke zajednice grada Pula, organizira popularne “bajkere” ili službeno “Croatia Bike Week”.

Ove se godine manifestacija održava od  27.  kolovoza  do 02. rujna i za posjetitelje su pripremili bogat sadržajni program.

Program započinje u ponedjeljak 27.08 na pulskom Forumu, gdje će posjetitelji u 21:00 sat moći pogledati koncert polaznika i predavača Rock Camp-a.

Za utorak organiziran je koncert grupe Whiskey Train u Actors studiu s početkom u 21:30.

Od Srijede, pa nadalje, manifestacija se održava na Vallelungi gdje nastupaju:

Srijeda: grupe Nevermind (SLO) i P.ART.

Četvrtak je rezerviran za fenomenalnu Tianu i njen bend Sister Soul & Blaxperts.
Kada ona pusti glas, svima odmah postane jasno zašto je završila u samom vrhu njemačog Voice-a.

U Petak će ljubitelji domaćeg rocka doći na svoje sa našim Atomskim Skloništem, atmosferu će zagrijati The Link Band, a nakon Atomaca zabava se nastavlja uz talijanski bend, Animal House.

Subota, Finale Croatia bike weeka,  započinje već u

14:00 sa  izložbom oldtimera,

16:00 Defile gradom

17:30 Stunt Show sa Dejanom Špoljarom i njegovim asistenticama, čak će i asistentica raditi akrobacije.

18:00 Održati će se Custom Show gdje će se birati naljepša prerada motora u nekoliko kategorija, a za najbolje prerade pripremljene su bogate nagrade.

21:00 nastupa Pišta i njegov Hard Time

23:00 Nastupaju glavne zvijezde ovogodišnjeg Croatia Bike Week-a, Američki Nashville Pussy koji su već danas stigli u Pulu. Inače, njigovu glazbu obožavao je i pokojni frontmen Motorheada – Lemmy Killmister.

01:00 Sexy Show

i

01:30 večer zatvaraju splitski Čuvari Svirala.

Na samom evenu bit će mnogo štandova koji nude moto opremu, ića i pića…

Također, organiziran je i prijevoz brodom sa pulske rive na valellungu, voziti će od četvrtka do subote, mjesto polaska je kod prvog ulaza u Uljanik, gdje je nekad bio hidroavion. Cijena vožnje je 20kn.Na valelungi je omogućeno besplatno kampiranje, a za sve one koji ne dođu motorom ulaznica koja vrijedi za petak i subotu koštat će 50 kn.

www.croatiabikeweek.com