03.09.2018

Slobodan dan zaposlenicima Unilinea – roditeljima prvašića

Razvijajući svoju politiku društveno odgovornog poslovanja na mnogim područjima, kompanija Uniline, vodeći hrvatski turoperator, svojim je zaposlenicima čija djeca kreću u prvi razred, omogućila da i ove godine, već četvrti put za redom, prvi dan školske godine provedu uz svoje prvašiće. Tako će 3.rujna za sve zaposlenike Unilinea, roditelje prvašića, biti neradni dan.

Zadovoljstvo zaposlenika i djece

“Svjesni činjenice da prvi dan škole predstavlja značajnu životnu prekretnicu kako za prvašiće, tako i za njihove roditelje, odlučili smo da i ove godine omogućimo svim našim zaposlenicima – roditeljima prvašića neradni dan kako bi svoju djecu mogli mirno i sigurno otpratiti u školske klupe u koje će sjesti po prvi puta’’, naglasila je Nina Stepčić, koordinatorica u odjelu ljudskih resursa Unilinea, nastavivši, ’’time kao kompanija nastojimo konkretno i kad god je to moguće pridonijeti zadovoljstvu naših zaposlenika te šaljemo jasnu poruku o važnosti obrazovanja već od najranije dobi, kao i da je škola ugodno, zabavno i sigurno mjesto, a polazak u školu razlog za veselje i malu obiteljsku svečanost.

Svoje zadovoljstvo nisu skrivale ni majke prvašića.

“Polazak u školu početak je jednog novog životnog poglavlja. Pripreme su bile velike, a emocije još i veće! Ovaj slobodan dan omogućava nama roditeljima da danas budemo tamo gdje trebamo biti – u školskom dvorištu gdje ćemo dočekati svoju dječicu koja nam nakon prvog školskog zvona trče u zagrljaj! I za njih i za nas je to radostan i nezaboravan doživljaj’’ kazala je Samanta Rojnić, Senior Key Account Manager.

“Moja kćer Mare s velikim nestrpljenjem iščekuje svoj prvi dan škole i jako nam je važno da taj dan uz nju bude cijela obitelj. Zahvaljujem kompaniji na ovoj lijepoj gesti i razumijevanju potrebe nas roditelja da ih osobno, ponosno i s veseljem otpratimo po prvi puta do školskih klupa.” izjavila je Marina Perkov Svilan, Senior Key Account Manager. 

“Uniline zapošljava velik broj djelatnika s djecom školske i predškolske dobi te želimo biti podrška našim djelatnicima u bitnim životnim trenucima, a polazak djece u školu to svakako jest.’’, zaključila je Nina Stepčić.