KONCERT GRUPE IVONA FABRIS & ST.THOMAS QUINTET

Fenoliga – udruga u kulturi poziva vas u utorak 18. rujna na placu u Premanturi na koncert grupe Ivona Fabris & ST.THOMAS QUINTET.

Ulaz je slobodan.

Boro Lukić – gitara,  legendarni pulski jazz gitarista sa 40-o godišnjim stažom. Svirao je u niz jazz sastava sa vrsnim glazbenicima kao što su Davor Lorković, te u Big Bandu. Iznimnim trudom i angažmanom, naročito kroz “Fiorin jazz orchestra”, uspio je održati jednu izrazito talentiranu generaciju istarskih glazbenika na okupu.

Branko Sterpin – truba, završio jazz akademiju u Grazu, višestruki dobitnik nagrade Status za jazz trubu i  istaknuti član Big Banda  HRT-a.Uz to preuzeo je vođenje Big Banda Pula te je osnivač i voditelj JazzIstra orkestra.

Leon Brenko – klavijature, završio Glazbenu akademiju, dobitnik „Statusa“, nagrade Hrvatske glazbene unije za najboljeg pop klavijaturistu u 2012-oj godini.Zbog stilske raznolikosti izuzetno zahvalan i tražen glazbenik.

Nenad Mirt – električni bas. Kontrabasist koji je zbog svoje kvalitete i otvorenosti prema svim glazbenim stilovima član više sastava i to Big Banda Pula,Denis Razz Quarteta,Bruno Krajcar Banda,Fiorin Jazz Orchestra…

 Dušan Kranjc bubnjevi, vrhunski bubnjar koji se podjednako dobro snalazi u svim glazbenim stilovima .
Stalni je član dva vrhunska sastava 2Cellos i Shugo’s Fossy.

Posebna gošća na ovogodišnjem koncertu u Premanturi biti će Ivona Fabrisizuzetno talentirana pjevačica koja je nastupala s Davorom Lorkovićem kako uz Big Band tako i u brojnim malim sastavima koje je vodio pokojni Davor Lorković.

Na repertoaru će se naći poznati jazz standardi. (Let’s Fall In Love,East Of The Sun,Cheek To Cheek,On The Sunny Side Of The Street…)