Održana dvodnevna Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata u organizaciji LAGUR-a Istarska batana

U petak 21. i subotu 22. rujna 2018. godine u prostoru Društvenog doma Pješčana uvala u Pješčanoj uvali održala se Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata koju je organizirao LAGUR „Istarska batana“ u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Radionica je bila usmjerena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana. Istoj je pristupilo 20 polaznika, redom predstavnika odgojno obrazovnih ustanova i organizacija civilnog društva.

Dvodnevna je radionica bila u potpunosti besplatna obzirom da je ista sufinancirana sredstvima Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo kroz Lokalnu razvojnu strategiju u ribarstvu LAGUR-a „Istarska batana“.

Polaznici radionice, ali i ostali budući prijavitelji na natječaje LAGUR-a „Istarska batana“ daljnje informacije o aktivnostima i budućim natječajima mogu pratiti na web stranici

www.lagur-istarska-batana.hr.