Svjetski dan turizma u Istri 2018

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 2018. godine, u subotu 29. rujna od 10-18 sati na 28 punktova diljem Istre, na kojima je turistička ponuda na jedan dan dostupnija svim građanima i posjetiteljima Istre, čekaju Vas brojni sadržaji koji su pripremljeni za Vas besplatno ili s 50% popusta.

U tu svrhu pripremljena je i Internet stranica na kojoj možete pregledavati i rezervirati ponuđene sadržaje : www.istra.hr/svjetskidanturizma2018

Nadalje, klikom na sljedeću poveznicu možete preuzeti i prigodni letak s kartom Istre kako bi lakše odabrali svoj omiljeni itinerar.

Osim toga, na Instagram i na Facebook stranicama www.instagram.com/visitistria/svjetskidanturizma2018 i  www.facebook.com/visitistria/svjetskidanturizma2018, objavljivati će se sve najave, obavijesti i druge zanimljivosti o ovoj manifestaciji, koje se mogu komentirati i ”lajkati”.

Objavite i dijelite svoje fotografije i video zapise na društvenim mrežama i označite ih sa sljedećim hashtagovima  #svjetskidanturizma2018  / #WTD2018.