Radionica “24 sata digitalnog marketinga u teoriji i praksi”

Atraktivna trotjedna radionica 24 sata digitalnog marketinga pri Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli izuzetna je prilika za usavršavanje znanja iz digitalnog marketinga i neposrednu primjenu 6 sati teorije kroz 18 sati prakse.

Posebna je zanimljivost što će polaznici provoditi vlastitu digitalnu marketinšku kampanju za vlastito poduzeće ili projekt, budući da je u cijenu radionice uključen i budžet za oglašavanje, a radit će se i na koncepciji i izradi poslovne stranice te newslettera.

Stručni nastavnici FET-a i marketinški stručnjaci iz renomiranih poduzeća pružat će podršku tijekom 8 dana po 3 školska sata svim zainteresiranima za ovladavanje osnovnim znanjima i vještinama koje su potrebne za razumijevanje i sudjelovanje u planiranju, organiziranju i kontroli dijela digitalnih marketinških aktivnosti.

Računala za polaznike su osigurana, a polaznici će moći raditi i na vlastitim računalima. Detaljne informacije dostupne su na mrežnoj stranici Fakulteta ili se mogu zatražiti putem e-pošte erik.ruzic@unipu.hr te na broj telefona 052/377-037. Upisi su otvoreni do 1. studenoga.