Objavljen javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica na Giardinima i Poziv na dostavu ponude za suorganizaciju prigodnog zabavnog programa i ugostiteljske usluge na trgu Portarata u sklopu manifestacije „Prosinac u Puli“

Javna ustanova Pula Film Festival, organizator manifestacije „Prosinac u Puli“, poziva sve zainteresirane da budu dio ovogodišnje manifestacije koja će se odvijati od 1. do 31. prosinca 2018. na brojnim lokacijama u gradu. Zainteresirani se mogu prijaviti na:

1) Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine u sklopu programa „Čarobna šuma“ na lokaciji Giardini.

Organizator će za izlaganje, prodaju i prezentaciju odabranih proizvoda postaviti ukupno 15 kućica, osigurati korištenje javne površine, montažu i demontažu kućica, njihovo ukrašavanje, električnu energiju, prikladnu glazbu i noćno dežurstvo.

Kućice će s radom započeti 1. prosinca 2018. godine te će biti otvorene do 31. prosinca 2018. godine. Radno vrijeme kućica bit će od 10 do 20 sati svaki dan. Kućice neće raditi 25. prosinca, za Božić, a 31. prosinca radit će skraćeno, do 14 sati.

Rok za dostavu ponude je 24. listopad 2018. do 12:00 sati.

2) Poziv na dostavu ponude za suorganizaciju prigodnog zabavnog programa i ugostiteljske usluge na Trgu Portarata.

Na Poziv se mogu prijaviti svi zainteresirani gospodarski subjekti. Zabavni program i ugostiteljske usluge na Trgu Portarata započet će 1. prosinca i trajati do 31. prosinca 2018.

Rok za dostavu ponude je 24. listopad 2018. do 12:00 sati.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Javnoj ustanovi Pula Film Festival svaki radni dan u vremenu od 9 do 11 sati osobno na adresi Uspon na Kaštel 2, Pula ili e-mailom na info@pulafilmfestival.hr.