Objavljen Poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru za 2019. godinu

Temeljem Pravilnika za održavanje programa u Amfiteatru, Upravni odjel za kulturu Grada Pule objavio je Poziv za dodjelu termina za deset programa u Amfiteatru u razdoblju od 15. lipnja do 31. kolovoza 2019. godine kojim poziva organizatore programa da podnesu prijavu za dodjelu termina u navedenom periodu.

Prijava se podnosi isključivo na obrascu “Prijava za dodjelu termina u Amfiteatru 2019.” koja se može preuzeti na službenim stranicama Grada www.pula.hr u rubrici Upravni odjeli i službe/Upravni odjel za kulturu/zahtjevi i prijavnice http://www.pula.hr/uprava/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-zakulturu/ zahtjeviprijavnice/  te osobno u Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule-Pola na adresi Sergijevaca 2/2, 52100 Pula.

Prijavu mogu podnijeti pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa, a ista se obavezno dostavlja u pisanom obliku na adresu: Grad Pula-Pola, Upravni odjel za kulturu, Sergijevaca 2/2, 52100 Pula i u elektroničkom obliku na e-mail adresu: PJP@pula.hr.
Termini za održavanje programa dodjeljuju se sukladno Pravilniku  za održavanje  programa u Amfiteatru.  Rok za dostavu prijava je do 17. studenog 2018. godine odnosno do popune termina.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 052/371-911,  e-mail: PJP@pula.hr ili osobno u Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule-Pola