Max City otvorio vrata za građane i goste Pule i Istre

Danas, 8. studenog 2018. godine, kao što je najavljeno, otvara najveći shopping centar u Istri – Max City. Povodom otvorenja organiziran je bogati popratni program, a što Vas točno očekuje u Max City-u pročitajte u programu u nastavku.

PROGRAM:  ČETVRTAK – 8. studeni 2018.: 10:30 – 11:00 (Ispred glavnog ulaza) – Svečano otvorenje centra Max City

Cijeli dan – Cinestar – Akcija za otvorenje – za sve projekcije 1+1 ulaznica gratis: noviteti Overlord, Bohemian Rhapsody, Zvijezda je rođena, Orašar i četiri kraljevstva  te Bijeli očnjak, 22 milje, Stopalići – sink, Vili kočnica – sink, Kuća magičnog sata i Park užasa

19:00  (Prvi kat) – Koncert VATRA
PETAK – 9. studeni 2018

10:00 – 12:00 (Prvi kat) – Dječja radionica “HAPPY CITY”

19:00 (Prvi kat) – Modna revija za odrasle i  Plesna točka Sense & Dance

SUBOTA – 10. studeni 2018.

11:00 (Prvi kat) – Nastup Zbora Zaro i Dječja modna revija

17:00 – 19:00 (Prvi kat) – Dječja radionica “HAPPY CITY”

NEDJELJA – 11. studeni 2018.

10:00 – 10:30  (Prvi kat) – Dječja predstava

10:30 – 12:30 (Prvi kat) – Dječja radionica “HAPPY CITY”

Sinoć je u Puli, gradu filma, CineStar konačno otvorio svoja vrata, u sklopu novootvorenog shopping centra Max City. Oduševljeni Puljani su do posljednjeg mjesta ispunili kino gdje su nakon svečanog otvorenja uživali u jednom od trenutno najgledanijih filmova – ‘Bohemian rhapsody’. Prije filmske projekcije okupljene je pozdravio predsjednik uprave Blitz-CineStara, Hrvoje Krstulović, koji je tom prilikom izjavio: „Zadovoljni smo da je naše 15. kino u Hrvatskoj, inače rezultat 15. godišnjeg investicijskog ciklusa Blitz-CineStara, baš u Puli i hvala vam na lijepom dočeku. Pula je grad filma i kulture te ćemo sigurno otvaranjem ovog modernog kina obogatiti ponudu kulture, ali i zabave u gradu. Vjerujemo da je ovo početak jednog divnog prijateljstva CineStara i građana Pule, kao što je u svakom gradu gdje otvorimo kino“.

Sinoćnjem svečanom otvorenju CineStara nazočili su i članovi Uprave Blitz-CineStara, Hans-Heinrich Kieft te Jadranka Islamović, u ime premijera Republike Hrvatske – Ivan Bubić, državni tajnik iz Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu te mnogi drugi viđeniji Puljani, koji su uživali u društvu poznatih Zvjezdica, CineStarovih maskota.

CineStar u Puli otvorio je ukupno tri kino dvorane, što ga čini najvećim kinom u Istri koje će ponuditi najveći izbor filmova u svakom trenutku. Kino je u potpunosti opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane opremljene su vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija kožne i pomična sjedala, od kojih su za izdvojiti specijalno dizajnirana VIP Relax sjedala. Ta sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pica, imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Pula je dobila moderno i tehnološki superiorno kino, prvo s pet zvjezdica u Istri, koje krasi jedinstvena arhitektura, najbolji komfor te sofisticirani interijer.

Samo danas, 8. studenog, CineStar je na prvi radni dan ponudio akciju 1+1 ulaznica gratis, kako bi svi koji žele mogli povoljnije uživati u najvećim filmskim hitovima poput ‘Overlord’, ‘Bohemian rhapsody’, ‘Zvijezda je rođena’ i ‘Orašar i četiri kraljevstva’, a ulaznice je moguće kupiti on line kao i na blagajnama CineStar Pula u Max Cityu.