4. Festival mladih pjevačkih talenata 3,2,1…PJEVAJ!

Ove godine po četvrti put u Vodnjanu će se održati Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta – Universita’ popolare aperta „Vodnjan-Dignano“.

Prijave su otvorene za sve učenike/ce bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi), a dostavljaju se putem e-maila na 321pjevaj.canta@gmail.com od 08. do 31. listopada 2018.godine.

Za svako prijavljeno dijete nužno je dobiti vlastoručno potpisanu suglasnost za sudjelovanje od strane roditelja.

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1 (pored Pizza & BBQ Buffalo Vodnjan) dana 03.11.2018. (subota) s početkom u 10:00 sati za sve osnovnoškolce te u 12:00 sati za srednjoškolce. Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma. Na audiciju je potrebno donijeti suglasnost vlastoručno potpisanu od strane roditelja te matricu pjesme na CD-u ili USB-u. Molimo sve prijavljene da se potrude pronaći kvalitetnu matricu kako ista ne bi narušila kvalitetu njihove izvedbe.

Na istoj lokaciji 16.11.2018. godine (petak) u 19:00 sati održati će se finalna večer u kojoj je predviđen prigodan zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!

Za dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati Upravni odjel za društvene djelatnosti i opću upravu Grada Vodnjana-Dignano (Nika Čadro, tel.: 052/535-961, 321pjevaj.canta@gmail.com).