Trio NaSaSa nastupa 22. studenoga za blagdan sv. Cecilije

Dobrodošli u četvrtak, 22. studenoga 2018. u Muzejsko-galerijski prostor Sveta Srca u Puli,  u 19 sati, uz slobodan ulaz, na koncert Tria NaSaSa, za blagdan sv. Cecilije, zaštitnice glazbe.

Trio NaSaSa djeluje od 2013. godine. Čine ga renomirani pulski glazbenici: Nataša Dragun – flauta, Samanta Stell – flauta i Sandro Peročević – kontrabas.

Ovaj se koncert održava na dan Svete Cecilije ( 22 studenog ), zaštitnice glazbe I glazbenika.

Program: Vitali, Taritni, Sorkočević, Haydn, Baumberg

Pokrovitelji: Turistička Zajednica Pula

Zahvala tria NaSaSa, Arheološkom Muzeju Istre na ustupljenom prostoru- Muzejsko-galerijski prostor Sveta Srca, Pula

Trio NaSaSa:

Nataša Dragun, samostalna je umjetnica I dugogodišnja članica I tajnica Puhačkog orkestra grada Pule.  Nastupa  I surađuje s mnogobrojnim komornim sastavima ( Evergrin kvartet, Vesna Classic, Magic Flutes, Pro et Contra, trio NaSaSa..). Ove je godine obilježila 21. Godišnjicu koncerta Flauta,Sax I prijatelji.

Sandro Peročević, radi u Glazbenoj školi  Ivana Matetića Ronjgova u Puli, kao profesor kontrabasa I komorne glazbe. Dugogodišnji je član I Predsjednik Puhačkog orkestra grada Pule. Nastupao je,  kao pridruženi član Gudačkog kvarteta Sebastian I u riječkom Simfonijskom orkestru pod vodstvom A. Nanuta. Aktivan je član Evergin kvarteta I trija NaSaSa. Povremeno nastupa I kao solist.

Samanta Stell, flautistica I učiteljica Savjetnica u Umjetničkoj školi Poreč u Poreču  u kojoj predaje flautu I komornu glazbu. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada među kojima valja istaći:  2013. godine – Godišnju nagradu ( HDGPP ) Hrvatskog društva glazbenih I plesnih pedagoga  za najboljeg glazbenog pedagoga I 2016. godine nagradu “Istriana” ( područje Kultura ). Osim solistički nastupa I u raznim sastavima ( Puhački orkestar grada Pule, Evergrin kvartet, trio NaSaSa, Magic Flutes, Musicitta’, MusiCity…)