Start– Up akademija u Svetvinčentu, 27. i 28. studenoga

U Svetvinčentu, u prostorijama Mediteranskog plesnog centra u utorak i srijedu, 27. – 28.  studenoga 2018.  s početkom u 15.00 sati, održat će se besplatna dvodnevna Start – up akademija: vodič za uspješno vođenje posla.

Start Up – akademija namijenjena je svim ljudima poduzetničkog duha, bez obzira na to da li se već bave poduzetništvom, ili tek trebaju realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji mogu pronaći sve što im je potrebno: poduzetnička znanja, razmjenu iskustva i ideja te mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Kroz dvodnevnu edukaciju polaznici će savladati osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će im biti korisne u vašem budućem uspješnom poslovanju.

Osim edukacije, u utorak 27.11 s početkom u 15.00 sati, održat će se i Panel – Istria Full Of Life: Kako ispričati priču u Turizmu na kojem će sudjelovati 20 uspješnih Istarskih turističkih priča koji će s publikom podijeliti svoja iskustva, znanja i izazove.

U Panel – Istria Full Of Life svoj zainteresiranoj publici predstavit će se: Istra-Adventure, Glavani Park, Visualia Festival, House of Istrian Olive Oil, Aquarium Pula, Hotel Amfiteatar, Ranch Barba Tone, Polidor, Master Holiday, InCheckin, Općina Svetvinčenat, Savicenta d.o.o., Family Centar Štokovci, Food & Wine station Trapan, 100 miles of Istria, OPG Pekica, TravelIstria, Metta Float i druge uspješne priče iz turizma.

Ovom panel diskusijom otvara se Start-Up akademija, besplatan program edukacije za poduzetnike i one koji to žele postati.

Prijaviti se stoga mogu svi zainteresirani za poduzetnička znanja, trendove na tržištu, razmjenu znanja i informacija te kontakata. Oni koji imaju poslovnu ideju kroz program dobit će priliku prezentirati istu. Stručni žiri odabrat će najbolju poslovnu ideju. Ona će biti nagrađena s novčanom nagradom u iznosu od 5.000,00 kn, računalom i medijskom kampanjom na portalima InspireMe.hr, Starter.hr i TV Nova.

Projekt se provodi u partnerstvu s IDA-om, Zagrebačkom Bankom, TV Novom te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin.

Na službenim stranicama organizatora – www. akademija.starter.hr pročitajte više o Start-Up akademiji i kako se možete prijaviti za sudjelovanje, a novosti pratite na Facebook stranici.