Unilineove stipendije studentima FET ” Dr. Mijo Mirković” smjerova turizam i financije za 2018./2019.

OBRAZOVANI I MOTIVIRANI ZAPOSLENIK – TEMELJ NOVE VRIJEDNOSTI

Uvažavajući činjenicu da je obrazovani i motivirani zaposlenik temelj uspješnog poslovanja i nove vrijednosti, Uniline, vodeći hrvatski turoperator s više od 200 zaposlenika, značajnu pozornost posvećuje stipendiranju studenata u okviru svoje strategije razvoja ljudskih resursa.

Tako je upravo raspisan natječaj  za 2018./2019. za studente završnih godina Fakulteta ekonomije i turizma ”Dr. Mijo Mirković” u Puli na studijskim smjerovima turizam i financije.
Iznos stipendije je 1.000,00 kn mjesečno, a razdoblje stipendiranja je od 1. listopada  do 30.rujna.2019.

Mladi stručnjaci – pokretač promjena i najveća snaga

”Pažljiv izbor, praćenje i upravljanje kvalitetnim i motiviranim ljudskim resursima ključan je pokretač promjena i najveća snaga naše kompanije,”  izjavio je ovom prilikom Boris Žgomba, predsjednik Uprave i suvlasnik Unilinea, nastavljajući ”Stoga ne stajemo na stipendiranju već, između ostalog, u suradnji s fakultetom organiziramo stručna predavanja, koja približavaju realni poslovni život studentima, dane otvorenih vrata te sudjelujemo u projektima u kojima studentski timovi imaju prilike kreirati konkretna poslovna rješenja. Jer, svaki posao počinje i završava s ljudima. Izgubimo li mlade danas, gubimo budućnost sutra.” 

Pravo na prijavu

Pravo na prijavu za dodjelu stipendija imaju studenti završnih godina odnosno 3. godine preddiplomskog studija ili 2. godine diplomskog studija i to redoviti studenti Fakulteta ekonomije i turizma koji već ne primaju stipendiju od druge pravne osobe koja ih obvezuje na zasnivanje radnog odnosa po završetku školovanja. Stipendisti se obvezuju redovno obavljati stručnu praksu u Unilineu u trajanju od 3 mjeseca tokom razdoblja stipendiranja, završiti studiranje u roku, a najkasnije do 30.11.2019. te po završetku redovnog studiranja sklopiti s Unilineom ugovor o radu na određeno vrijeme.

Kandidati svoje prijave zajedno sa životopisom i motivacijskim pismom šalju na e-mail posao@uniline.hr s naznakom “Natječaj za stipendiranje”.