Savjet mladih Općine Medulin posjetio Grad Varaždin

Predstavnici Savjeta mladih Općine Medulin, odbora  za mlade  i udruge mladih, zajedno sa pročelnicama Općine Medulin jučer su posjetili Grad Varaždin gdje ih je primila zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica i pročelnica Mirna Kezele zajedno sa predsjednikom  Timom Hrvaćaninom i članovima Savjeta mladih Grada Varaždina te koordinatorom za kandidaturu Grada Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih Ninom Preložnjakom.

Na sastanku su domaćini predstavili aktivnosti Savjeta mladih Grada Varaždina kao i inicijativu mladih za Europsku prijestolnicu mladih.

Na susretu su se razmijenile brojne ideje, te je predsjednica Savjeta mladih Općine Medulin Ana Žufić, zajedno sa zamjenikom Sandrom Radoševićem razgovarala o mogućoj suradnji mladih između Općine Medulin i Grada Varaždina dok su pročelnice Suzana Racan Stern i Barbara Floričić sa predstavnicima Grada razgovarale o mogućnostima partnerstva, umrežavanja i  zajedničkih prijava na natječaje, a ujedno su predstavile tekuće projekte Općine Medulin.

Savjet mladih Općine Medulin u Varaždinu boravi od nedjelje 9. prosinca do utorka 11. prosinca. u cilju uspostave suradnje, razmjene ideja i iskustva.