OPG Groovoteka na pulskoj zelenoj centralnoj tržnici

Danas, 22. prosinca dolazi blagdanska Groovoteka na centralnu zelenu pulsku tržnicu. Među voćem i povrćem, pa i u zimskim mjesecima, posjetitelje će zagrijati ritmovi Soula, Funka, Disca 60′, 70′ i 80′ godina. Pulski DJ-i uljepšat će mrzlo subotnje jutro na zelenoj tržnici pod sjenom kestenova. Program se očekuje od oko 10 do 12 sati.

Udruga BukaNoise pokrenula je suradnju s Tržnicom kako bi potaknula promociju upravo navedenih ritmova Soula, Funka i Disca, a na ovaj poseban način donose nešto sasvim drugačije, interesantno za sve posjetitelje centralne tržnice.

Veseli DJ trio, nosioci projekta „OPG Groovoteka“, su Matko Banković, Đino Višković i Matija Licul, a navedena glazba bila je reproducirana isključivo s gramofonskih ploča.

 

Udruga BukaNoise predstavlja spoj međunarodne suradnje i partnerstva, razmjenu programa i projekata, mobilnost autora, programa te afirmaciju suvremenog umjetničkog izražaja u glazbi i multimediji između glazbenika, likovnih i multimedijalnih umjetnika. BukaNoise je pulska i međunarodna udruga koja spaja klupsku i galerijsku scenu, od lokalne do međunarodne te time poprima i festivalske manire. Udruga organizira i programe eksperimentalne i improvizirane glazbe, kao i izložbe likovne umjetnosti u svojoj regiji.