Predstavnici Grada Pule posjetili prihvatilište za beskućnike

Zamjenik gradonačelnika Grada Pule Robert Cvek i zamjenica  gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci posjetili su danas  najpotrebitije, korisnike Prihvatilišta za beskućnike Pula, da u mjesecu darivanja i blagdana barem malo doprinesu ugođaju u prihvatilištu, te prenesu dobre želje i misli gradonačelnika Borisa Miletića.

U posjet su došli sa skromni paketom ali djelo je značilo puno više od toga jer je korisnicima dan odmah bio  vedriji znajući da uvijek netko misli na njih.

Helena Babić,  voditeljica Prihvatilišta za beskućnike, zajedno s kolegom Igorom iskoristila je priliku da se zahvali Gradu Puli što su prisutni u radu Prihvatilišta.
Prihvatilište za beskućnike prihvaća korisnike do godine dana, no ukoliko se do tada ne osamostale ili zaposle postoji i mogućnost daljnjeg korištenja.

Prihvatilište trenutno prima 11 osoba kojima je na raspolaganju 300-tinjak kvadrata podijeljenih na muške i ženske sobe, dva odvojena sanitarna čvora, dnevni boravak,kuhinju, vešeraj, radionicu i uredsku prostoriju te 600 kvadrata dvorišta.

Na kraju današnjeg susreta, korisnici pulskog prihvatilišta za beskućnike zahvalili su se predstavnicima Grada što su im uljepšali dan i dali nadu da netko misli na njih te potaknuli ih na kreativnost i motivaciju za bolji život.