Posljednjih 5 dana Prosinca u Puli sa 21 programom na 8 lokacija

Završnih 120 sati prosinca donose Puljanima programe koje će igrokazima, plesom i glazbom pozdraviti 2018. godinu. Čarobna šuma će, naravno, zasjati programima za najmlađe od predstava do cirkuskih animacija. U četvrtak 27. 12. na rasporedu je Strka zbrka u zemlji Djeda Mraza, a u 20:30 na Rocktarati koncert će izvesti Alen Vitasović. Petak će proteći u znaku raznovrsne glazbe; jutro će u Čitaonica kluba umirovljenika raspjevati Vesna Nežić Ružić a popodne u Čarobnoj šumi Studio Zaro, dok će na Rocktarati nastupiti splitski TBF, odnosno u Clubu Uljanik njihov sugrađanin Krešo Benglaka s gostima. Subota će od jutarnjih sati biti živahna na gradskoj Tržnici posljednjim ovogodišnjim koncertom In Vino VeritasaZborom Zaro i Mistralom. Čarobna šuma će proteći u znaku plesa s jutarnjim Rasplesanim Božićem Step Cool i popodnevnim Malim plesnim darom, dok će večer obilježiti Bang Bang na Rocktarati i C.U.B.E. #6: breakdance & hip hop battles u Clubu Uljanik. 30. prosinac ponuditi će dvije cirkuske animacije Martiniuss Clown Show i Martiniuss Fire Show, a Rocktaratu, koja je ove godine proslavila desetu godišnjicu, zatvoriti će Sake i Flo Masters. Na Silvestrovo će se od 10.30 do 12.30 održati popularni gastro-zabavni program velike novogodišnje fritaje s Vesnom Nežić Ružić i Duom Magnolija.

Doček Nove godine u podne s početkom u 11 sati održati će se tradicionalno na Trgu Kralja Tomislava uz popularne Gustafe. Odbrojavanje do Nove godine će na Forumu započeti već od 21:00 sat uz DJ-a Jan Plexyja, Puljane i njihove goste će u 2019. uvesti Crvena jabuka, a zabavu do jutarnjih sati osigurati će Night Express. Udruga Seasplash ove godine organizira nezaobilazni elektronički doček u tunelima Zerostrasse s programom Sub Day Zero s početkom u 22:00.

Prvog dana Nove godine u 12:00 u Hotelu Park Plaza Histria Vesna Ivanović Ocvirk održati će novogodišnji koncert „Joy to the world“ a Pula Jazz Band u 19:00 sati u Hotelu Pula.