Doček Nove u podne kod Malina u Medulinu

Posljednji i najveći događaj u sklopu bogatog programa Prosinca u Općini Medulin, Doček je u podne kod malina na vitar u Medulinu, koji će se održati u ponedjeljak 31. prosinca 2018., od 10 do 15 sati. Otpratiti staru te u veselju i zajedništvu dočekati Novu godinu, uz medulinski će malin moći i maleni i veliki, jer program dočeka kojeg Općina Medulin organizira treću godinu za redom, bogat je i prepun sadržaja za sve uzraste.

Prva je na rasporedu novogodišnja atletska utrka za djecu, muškarce i žene, slijede nastupi vrtića te Plesnog studija Pirueta iz Medulin, zatim organiziran Program dočeka Nove godine za najmlađe, radionice i animacija Zemlje Zabave te zabavno-glazbeni program uz DJ Nikolu z Kukurini i koncert točno u podne grupe Colonija.

Uz bogatu gastro ponudu i foto point u kojemu će posjetitelji moći ovjekovječiti trenutak i sjećanje na Doček 2019. u podne u Medulinu, više su nego dovoljni razlozi da odaberete upravo u Medulinu, uz more i Malin na vitar, u kumpaniji provesti posljednji dan u ovoj 2018. godini!

Dobrodošli i sve najbolje svima!