KK Stoja posjetila AdvenT Zagreb

KK Stoja i za vrijeme blagdana ne miruje pa je tako sa ekipom dječaka (2006. godište i mlađi) posjetila zagrebački Advent što je ujedno bila prilika za odigravanje prijateljskih utakmica sa vršnjacima iz Cedevite I, Cedevite II i Bosca.

U čvrstim i kvalitetnim utakmicama dječaci sa Stoje ostvarili su dvije pobjede i jedan poraz. U prvu utakmicu sa Cedevitom I puležani su ušli opušteno pa su igrači Cedevite jakim presingom od prve minute već do poluvremena napravili razliku od 20 poena. Nakon početne zbunjenosti dječaci Stoje konsolidirali su svoje redove i prihvaćaju igru zagrepčana pa cijelo drugo poluvrijeme igraju čvršće i odlučnije bez respekta. Takvim pristupom Stoja nije više dopustila da se poveća vodstvo Cedevite pa je kraj utakmice završio razlikom kakva je bila i na poluvremenu 68:45. Poučeni prvom utakmicom Stoja je u preostale dvije utakmice odmah krenula bez kompromisa pa je plod takve igre bila i pobjeda nad Cedevitom II 45:35 te pobjeda nad trećeplasiranom zagrebačkom ekipom Bosco 82:52 u kojoj su mladi košarkaši Stoje pokazali sve svoje kvalitete.

Uz kvalitetne i jake pripremne utakmice dječaci Stoje su osim adventa posjetili i Cibonin toranj gdje su pogledali utakmicu ABA lige Cibona – Crvena Zvezda. Bio je to sjajan završetak polusezone koju su mladi košarkaši proslavili na zagrebačkom adventu uz rad, druženje i zabavu.