Prosinac u Puli posljednjih dana 2018. donosi…

Subota će od jutarnjih sati biti živahna na gradskoj Tržnici posljednjim ovogodišnjim koncertom In Vino VeritasaZborom Zaro i Mistralom. Čarobna šuma će proteći u znaku plesa s jutarnjim Rasplesanim Božićem Step Cool i popodnevnim Malim plesnim darom, dok će večer obilježiti Bang Bang na Rocktarati i C.U.B.E. #6: breakdance & hip hop battles u Clubu Uljanik. 30. prosinac ponuditi će dvije cirkuske animacije Martiniuss Clown Show i Martiniuss Fire Show, a Rocktaratu, koja je ove godine proslavila desetu godišnjicu, zatvoriti će Sake i Flo Masters. Na Silvestrovo će se od 10.30 do 12.30 održati popularni gastro-zabavni program velike novogodišnje fritaje s Vesnom Nežić Ružić i Duom Magnolija.

Doček Nove godine u podne s početkom u 11 sati održat će se tradicionalno na Trgu Kralja Tomislava uz popularne Gustafe. Odbrojavanje do Nove godine će na Forumu započeti već od 21:00 sat uz DJ-a Jan Plexyja, Puljane i njihove goste će u 2019. uvesti Crvena jabuka, a zabavu do jutarnjih sati osigurati će Night Express. Udruga Seasplash ove godine organizira nezaobilazni elektronički doček u tunelima Zerostrasse s programom Sub Day Zero s početkom u 22:00.

Prvog dana Nove godine u 12:00 u Hotelu Park Plaza Histria Vesna Ivanović Ocvirk održati će novogodišnji koncert „Joy to the world“ a Pula Jazz Band u 19:00 sati u Hotelu Pula.