Održana tradicionalna pulska fritaja od 2019. jaja

Program “Prosinac u Puli” polako se približava svom kraju nakon mjesec dana zabavnog, kulturnog i gastro programa u kojem se našlo za svakoga ponešto, danas se najviše ljudi okupilo na tržnici gdje ih je uz prigodan glazbeni program Vesne Nežić Ružić i Duo Magnolije čekala i već tradicionalna pulska fritaja.

Voditelji gastro tima Rock caffea i Budimir Žižović – Žižo za posjetitelje pripremili su fritaju od 2.019 jaja s kobasicama, a u svemu  im je pomagao zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je ujedno u padelu razbio zadnjih 19 jaja za  fritaju.

Zamjenik gradonačelnika okupljenima na gradskoj tržnici poželio je sreću, veselje i zdravlje u nadolazećoj godini.

Program se večeras nastavlja za sve posjetitelje na Forumu, a  u 2019. godinu uvesti će ih Crvena jabuka, u ponoć će biti vatromet kojeg tradicionalno daruje Turistička zajednica grada Pule, a do sitnih jutarnjih sati sve će prisutne zabavljati Night Express.
Ni prvog dana Nove godine neće nedostajati glazbe; Vesna Ivanović Ocvirk u Hotel Park Plaza Histria izvesti će novogodišnji concertino “Joy to the World” a u Hotel Puli uvečer će nastupati Pula Jazz Band.