objavljen Javni natječaj za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije na području Grada Vodnjan-Dignano za 2019. godinu

Grad Vodnjan-Dignano poziva udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Javnom natječaju da se prijave na financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koje doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Javnog natječaja.

Udruge i druge neprofitne organizacije sukladno ovom Natječaju mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije i aktivnosti za slijedeća prioritetna područja:

  1. KULTURA
  2. RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA
  3. PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE
  4. SOCIJALNA SKRB I ZDRAVSTVO
  5. POLJOPRIVREDA
  6. TURIZAM
  7. ZAŠTITA OKOLIŠA

 

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 02.02.2019. godine.

Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su, zajedno s Uputama za prijavitelje, Pravilnikom o financiranju programa, projekata i javnih potreba sredstvima proračuna Grada Vodnjan-Dignano te tekstom Javnog natječaja, dostupni u prilogu.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: nika.cadro@vodnjan.hr

Dokumentacija za provedbu Natječaja dostupna je na webu Grada www.vodnjan.hr (rubrika Natječaji).