Udruzi GEA uručen ček vrijedan 40 tisuća kuna

U Park Plazi Histria danas je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek zajedno s direktoricom marketinga i prodaje Arena Hospitality Groupe i članicom uprave  Manuelom Kraljević te inicijatorom projekta “Božić u INK” Danielom Sponzom uručio ček predsjednici Udruge GEA, Nataši Vitasović.

Riječ je o donaciji u iznosu od 40 tisuća kuna, a sredstva su prikupljena na nedavno održanom humanitarnom gala koncertu u Istarskom narodnom kazalištu na kojemu su nastupili popularni Goran Karan i mlada glazbenica Nina Kraljić.

Zamjenik gradoačelnika zahvalio se g. Sponzi na organizaciji i održavanju hvalevrijednog humanitarnog  koncerta, ponosno ističući kako je Grad uvijek spreman pomoć u vrijednim i humanim akcijama, te iskoristio priliku da zahvali svim građanima koju su sudjelovali u ovoj priči kupnjom ulaznice, te zahvalio  Udruzi GEA na njihovom trudu i radu.  Izrazio je želju da im ta sredstva budu od velike koristi i poticaj da nastave biti i dalje svijetla točka onim pripadnicima nježnijeg spola koje se susretnu s karcinomom dojke.

Manuela Kraljević ispred Arena Hospitality Groupe također se zahvalila organizatoru i Gradu i izrazila zadovoljstvo što može pomoći i biti dio jedne priče humanosti, potpore i dobrih djela.

Promotor koncert Daniel Sponza kazao je kako mu je iznimno drago što se svake godine uspješno održava humanitarni gala koncert u INK-u, te je istaknuo kako se u ovih šest koncerata skupilo 210 000 tisuća kuna.

Predsjednica Udruge GEA nije krila zadovoljstvo dobivenim čekom i naglasila je kako će ček iskoristiti da prostorije za vježbanje i boravak koje su ženama neophodne pretvore  u ugodne i tople ambijente koji će još više osnažit i pomoći radu Udruge, ali i ženama da se osjećaju bolje i motiviranije.

Klub žena Gea-Pula je neprofitna, organizacija osnovana na inicijativu Lige protiv raka Pula 1997 g.