Do 31.siječnja dostava iskaza interesa za zakup poslovnih prostora u starogradskoj jezgri na području Grada Vodnjan-Dignano – „Vodnjan PROENT“

JAVNI POZIV

za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora pod posebnim uvjetima u starogradskoj jezgri na području Grada Vodnjan-Dignano – „Vodnjan PROENT“

  1. Sa svrhom ispitivanja zainteresiranosti poduzetnika, obrtnika i fizičkih osoba, upućuje se fizičkim i pravnim osobama poziv za iskazivanje interesa za zakup poslovnih prostora pod posebnim uvjetima u starogradskoj jezgri na području Grada Vodnjan-Dignano – „Vodnjan PROENT“.
  2. Javni poziv se upućuje radi utvrđivanja postojanja interesa za zakup poslovnih prostora pod posebnim uvjetima u starogradskoj jezgri na području Grada Vodnjan-Dignano – „Vodnjan PROENT“ i nema obvezujući karakter.
  3. Iskaz interesa za zakup poslovnih prostora pod posebnim uvjetima u starogradskoj jezgri na području Grada Vodnjan-Dignano – „Vodnjan PROENT“ dostavlja se osobno u pisarnici Grada Vodnjan-Dignano ili putem pošte u zatvorenoj omotici na adresu: Grad Vodnjan-Dignano, Trgovačka 2, 52215 Vodnjan, s naznakom „Iskaz interesa – „Vodnjan PROENT“.

Rok za dostavu iskaza interesa je 31. siječanj 2019. godine.

  1. Sve potrebne informacije vezane uz provedbu Programa davanja poslovnih prostora u zakup pod posebnim uvjetima u starogradskoj jezgri na području Grada Vodnjan-Dignano – „Vodnjan PROENT“ moguće je dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte Grada Vodnjan-Dignano, na brojeve telefona 052/512-453 i 052/512-457.