U HGK-ŽK Pula održan sastanak Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Jučer je u HGK – Županijskoj komori Pula održan sastanak Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina, koji je vodila Snježana Gospić predsjednica Strukovne grupe.

Članice Strukovne grupe informirane su o održavanju proljetnog Foruma poslovanja nekretninama koji će se, u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama HGK, održati 17. i 18. svibnja.

Predstavnici posrednika u prometu nekretnina raspravljali su o stanju u djelatnosti, posebice zakonskim aktualnostima koje utječu na njihovo poslovanje te ispunjavanje obaveza prema klijentima, a dali su i prijedloge tema za koje smatraju da bi trebale biti dio sadržaja predstojećeg Foruma.

Predsjednica Strukovne grupe predstavila je prijedlog rada Strukovne grupe, a sve članice pozvane su da daju svoje prijedloge i komentare kako bi se u konačnici definirale aktivnosti i rad u 2019. godini.

Podsjetimo, prošle je godine, zbog isteka mandata, izabrano novo vodstvo Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina ŽK Pula. Za predsjednicu Strukovne grupe izabrana je Snježana Gospić iz umaške tvrtke Arx-Primus d.o.o. Za zamjenike predsjednice izabrani su Laci Debeljak (Aspectus d.o.o., Pula) i Aljoša Vučetić (Maris d.o.o., Pula).

Članicama Strukovne grupe predstavljena i usluga HGK Digitalna komora.