Max City program za Valentinovo uz Scifidelity Orchestra, ali i – Max petak!

Max City je započeo s obilježavanjem tjedna ljubavi programom za djecu. Naime, jučer je održana lutkarska predstava Ajmeee, ja sam zaljubljen! u izvedbi Zemlje zabave. Djeca i roditelji mogli su uživati u zanimljivoj priči o Božici Amoretti, dječaku Ivanu i djevojčici Ani.

Nakon predstave održana je radionica gdje su djeca mogla izraditi, i potom ukrasiti, 3D kućice, a sve kako bi se unutra mogle staviti ljubavne poruke. Djeca su oslikavala lica, uz pomoć animatora i voditelja radionice, prigodnim motivima s puno šljokica.

Danas u Max Cityju vas očekuje također primamljivi program i za nešto odraslije posjetitelje. Dođite u 19 sati na koncert Scifidelity Orchestre, nastup koji će vas oboriti s nogu. Drukčiji, novi zvuk jazza i vlastite autorske skladbe čine srž njihovih energičnih izvedbi koje će svakoga natjerati na podij.

Još uvijek traje nagradna igra Kissing point! Posjetitelji mogu osvojiti atraktivnu nagradu – putovanje za dvoje u Gardaland. Kako osvojiti nagradu? Potrebno je slikati se na posebno uređenoj klupici i poslati fotografiju na Facebook stranicu i Instagram profil centra. Autor najatraktivnije fotografije dobiva putovanje, ne propustite!

Cijeli tjedan Max City donosi prigodan program. U petak, 15. veljače, održava se prvi Max petak kada će posjetitelji moći duže i više uživati zahvaljujući radnom vremenu do 22 sata i posebnim popustima. Max petak donosi izvanredne popuste i prilike za sve kupce, posjetitelje najvećeg trgovačkog centra u Istri.

Max City vas maksimalno daruje posebnim programima, a koje trgovine nude popuste za Max petak u veljači, potražite na web stranici https://maxcity.hr/novosti/ .

 

Program:

  1. veljače

17,00  -17,30   Lutkarsko-scenska Predstava – Ajmeee, ja sam zaljubljen!, Zemljazabave

17,30 – 19,00   RADIONICA Valentinovo

Kissing Point – Najatraktivnija fotografija dobiva put u Gardaland za dvoje.

  1. veljače

19,00 – koncert Scifidelity Orchestra

Kissing Point – Najatraktivnija fotografija dobiva put u Gardaland za dvoje.

  1. veljače

do 22,00  – Max petak