Uskoro novi programi u trgovačkom centru Max City

Tjedan ljubavi obilježen je u najvećem trgovačkom centru Istre u Puli, Max Cityju. Vrhunac programa bio je Max petak, događaj koji je održan po prvi put a uslijedit će svaki mjesec. O točnom terminu kad će se održati Max petak bit će javnost pravovremeno informirana.

Programi su započeli u znaku Valentinova i ljubavi. Tako je u srijedu održana dječja lutkarska predstava Ajmeee, ja sam zaljubljen!, a nakon predstave započela je radionica prigodnog naziva Valentinovo. Tijekom radionice dječica su mogla izraditi razne ukrase i predmete, a zatim istima ukrasiti 3D kućice u koje su ostavljanje ljubavne poruke. Djeca su vrlo radosno prihvatila i radionice u duhu maskiranog mjeseca, mjeseca maškara, te su rado oslikavala lica prigodnim motivima.

Za samo Valentinovo, hodnike centra ispunila je vedra glazba Scifidelity Orchestra. Od 19 sati krenuo je ritam drukčijeg, novijeg zvuka jazza i nekih djela iz njihove vlastite autorske radionice.

Bilo je tu još nekih drugih iznenađenja i prigodnih ponuda za sve posjetitlje Max Cityja. Tako je bilo neizbježno sudjelovanje u nagradnoj igri Kissing point koja bi sudionike dopratila do klupice za ljubljenje najdražih.

Na kraju tjedna održan je prvi Max petak! Dan kada su brojne trgovine upriličile izvanredne popuste i druge dobre prilike za svoje kupce. Čak je i radno vrijeme bilo prilagođeno onima koji uživaju u laganoj i ugodnoj kupovini uz brojne pogodnosti.

Uskoro najavljujemo sljedeći Max petak, a do onda, dođite u Max City jer se tu za kupce nudi uvijek nešto više.