POZIV NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU – GALERIJA MAKINA,

Pozivamo vas na humanitarnu prodajnu izložbu fotografija u organizaciji humanitarne akcije Uljanik za bolje sutra.

Izložba se otvara u petak, 1. ožujka, u 20 sati u pulskoj Galeriji Makina. Ostaje otvorena do petka, 8. ožujka.

Sudjeluju pulski fotografi: Duško Marušić Čiči, Elvis Malagić, Goran Šebelić, Manuel Angelini, Danijel Bartolić i Marijana Banko. Svaki je autor donirao pet svojih uradaka, dok će se Marijana predstaviti fotografijom radnika Danijela Mulačeka nastalom na prosvjedima u Puli u kolovozu prošle godine koju Vam šaljemo u prilogu.

Početna cijena svake fotografije bit će 300 kuna, a kupci će ih moći podignuti u petak, 8. ožujka.Galerija Makina bit će otvorena i tijekom vikenda; u subotu i u nedjelju radit će od 18 do 21 sat. U tim će termina galerija raditi i radnim danima.

Prilikom otvaranja izložbe, a i za svih ostalih dana njena trajanja, moći ćete kupiti i broševe u plavoj boji koje su izrađivale obitelji Uljanikovih radnika na radionicama što su se održavale u pulskom Društvenom centru Rojc. Početna cijena za broševe je 20 kuna.

Sav prikupljeni iznos od prodaje fotografija i broševa ide najpotrebitijim obiteljima Uljanikovih radnika koji od rujna 2018. godine nisu primili puni iznos svojih plaća.

Nadamo se kako će građani još jednom pokazati solidarnost na djelu te kupiti fotografije za koje vjerujemo kako će svoju vrijednost imati i u desetljećima koja dolaze.

Podsjećamo, i dalje možete vršiti uplate na tekući račun u Zagrebačkoj banci: HR1023600003513337765 ili pozivati humanitarni broj telefona: 060 9005 (6,25 kn poziv s PDV-om).

HUMANITARNA AKCIJA ULJANIK ZA BOLJE SUTRA

 

#nebudiOtok

#budiDiv