OTVOREN JAVNI NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE PROVEDBE PROGRAMA UKLANJANJA KROVNIH POKROVA KOJI SADRŽE AZBEST NA PODRUČJU GRADA VODNJAN – DIGNANO

Obavještavamo sve stanovnike s područja Grada Vodnjan – Dignano da je otvoren Javni natječaj za sufinanciranje provedbe programa uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest na području Grada Vodnjan – Dignano.

 

Pravo podnošenja prijave imaju fizičke osobe, udruge, sportski klubovi te druge pravne osobe koje djeluju na području grada i čije se djelovanje djelomično ili u potpunosti financira iz proračuna provoditelja natječaja te od posebnog su interesa za Grad.

 

Kao i u prethodnim natječajima sufinancirati će se  zamjena azbestnih pokrova u iznosu od 100 kuna po m2 do maksimalnog iznosa od 10.000,00  kuna za obiteljske kuće i 20.000,00 kuna za više stambene zgrade i objekte u kojima ima sjedište pravna osoba.

 

Na raspolaganju građanima stoje bespovratna sredstva u visini od 100.000,00 kn.

 

Neprihvatljivi za sufinanciranje biti će objekti čija je gradnja u tijeku, objekti za koje postupak legalizacije nije okončan i objekti koji se nalaze izvan građevinskog područja. Korisnici su dužni zbrinuti na propisan način kompletnu količinu azbesta koja se zamjenjuje te kao dokaz o tome morati će dostaviti dokumentaciju ovlaštenog sakupljača koja to potvrđuje.

 

 

Natječaj je otvoren od 04. ožujka do 31. kolovoza 2019. godine ili do iskorištenja sredstava.

 

Sva sredstva za zamjenu azbestnih pokrova financirana su od strane Grada Vodnjan – Dignano.

 

Potrebni obrasci za prijavu na Javni Natječaj mogu se preuzeti s internet stranice Grada Vodnjan – Dignano www.vodnjan.hr. ili u pisarnici Grada Vodnjan Dignano i to utorkom od 15 do 17 sati a srijedom i petkom od 9 do 12 sati

 

Za sve dodatne informacije građani mogu se obratiti na br. Tel. 052 512 453 ili na e-mail andrea.manzin@vodnjan.hr