NA KOMADIĆU EUROPE Stand up komedija Željka Pervana

U petak, 8. ožujka 2019. u 20 sati u INK Gradskom kazalištu Pula gostuje Željko Pervan sa svojom Stand-up komedijom NA KOMADIĆU EUROPE.

Željko Pervan godinama tijekom ljeta stanuje u Kašteliru pored Poreča, i ističe da mu je istarska publika među najdražima i da se tu osjeća kao svoj među svojima. Njegova dorađena predstava „Božanstvena komedija“ koju je preoblikovao u novu komediju pod nazivom „Na rubu Europe“, vrhunac je stand up komedije u Hrvatskoj. Od nastanka legendarne večernje škole do sada nekoliko puta pohodio je hrvatske gradove (ali i susjedne države:Sloveniju, BiH…)i skoro uvijek se tražila ulaznica više. Njemu su omiljene teme Slovenci i žene . Ismijava i želju Hrvatske da uđe u Europsku uniju u kojoj su Grčka, Bugarska „koja ima 24 kilometra autoputa“ i Italija u kojoj, čuo je, „nema mita i korupcije“.

Pervan se osjeća kao kod kuće kada je riječ o odnosima žena i muškaraca.

Čim žena kaže „da“, u crkvi dobije 50 kila. Onda bi je mladoženja trebao prevesti preko kućnog praga. S čim? S viljuškarom?“. Ne ostaje on dužan ni muškima: „Mi se borimo, lovimo, ulazimo u HDZ, ali bojimo se žena“, komentirao je u svom zajedljivom stilu.

Predstava traje  90 minuta.