Dalibor Brnos izabran za predsjednika Strukovne grupe trgovine HGK – ŽK Pula

Danas je u HGK – Županijskoj komori Pula održana sjednica Strukovne grupe trgovine na kojoj je, zbog isteka mandata, izabran novi predsjednik Strukovne grupe.

Predstavnici istarskih tvrtki koje obavljaju djelatnost trgovine za novog predsjednika Strukovne grupe izabrali su Dalibora Brnosa iz tvrtke Brionka d.o.o. iz Pule. Za zamjenicu predsjednika izabrana je Irena Jurica iz pulske tvrtke Studio 052 d.o.o. Sudjelovanjem u radu Strukovne grupe tvrtke mogu udruženo djelovati u cilju promicanja i zaštite zajedničkih interesa, unaprjeđenja suradnje te raditi na zajedničkim projektima uz potporu HGK kao matične institucije.

 

Brnos je zahvalio na podršci i ukazanom povjerenju za vođenje Strukovne grupe u četverogodišnjem mandatu rekavši kako želi ostvariti veću komunikaciju unutar struke i zastupati zajedničke interese trgovaca Istarske županije.

 

U prethodna dva mandata predsjednica Strukovne grupe trgovine bila je Jadranka Vukmirović iz tvrtke Maksim jet d.o.o. koja je predajući dužnost Brnosu istaknula važnost međusobnog povezivanja istarskih trgovaca kroz rad Strukovne grupe te rad na nacionalnoj razini putem Udruženja trgovine HGK.

 

Na sjednici se raspravljalo i o narednim aktivnostima Strukovne grupe trgovine u ovoj godini, pitanju rada trgovina nedjeljom te zapošljavanju stranaca u trgovini.

 

Novi predsjednik Strukovne grupe trgovine ŽK Pula Dalibor Brnos, već aktivno sudjeluje u radu Vijeća Udruženja trgovine HGK koje okuplja tvrtke iz djelatnosti trgovine iz cijele Hrvatske.