#tonijeljubav, Međunarodni dan kazališta potlačenog

U subotu, 16. ožujka u 19 sati, na Maloj sceni INK, obilježit će se Međunarodni dan kazališta potlačenog izvedbom predstave  #tonijeljubav.

AUTORI I IZVOĐAČI: Moris Nikolić, Nikolina Tomić, Mirjana Andrić, Laura Vučković, Marko Gašparović, Nikola Dubroja, Michelle Salome Kursar, Lucija Brkić, Leonarda Sep, Leon Batel Stojković, Iman Šehić, Ema Vještica, David Rovis, Donata Butković, Fran Vozila, Alja Erjavec

KURINGE:

Aleksandar Bančić

Marijana Peršić

Predstava forum-kazališta #tonijeljubav je nastala u suradnji Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula i Sigurne kuće Istra u kojoj sudjeluju članovi Dramskog studija koji kroz glumačku igru govore o problemima i izazovima odrastanja kada su u pitanju prve mladenačke veze. Što je ljubav, a što nije ljubav? Voli li se netko ucjenom, manipuliranjem, kontrolom, nasiljem? U složenim međuljudskim odnosima pitamo se što je ono zdravo, a što nezdravo u odnosu? Cilj forum-kazališta je da potakne na dijalog, razgovor, ali i pruži mogućnost igranja u određenim scenama predstave s namjerom da gledatelj, gledateljica u simuliranom prostoru dramatizirane priče izrazi svoje razmišljanje i zauzme stav. Predstava forum-kazališta #tonijeljubav namijenjena je izvođenju pred srednjoškolskom publikom.

 

Predstava započinje u 19 sati,  traje  90 minuta.

Ulaz slobodan.