Otvoren međunarodni sajam turizma Place2Go u zagrebačkoj Areni koji će trajati do 17. ožujka

OTVOREN MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA PLACE2GO – 15.-17. OŽUJKA, ARENA ZAGREB

U Areni Zagreb jučer je službeno otvoren međunarodni sajam turizma Place2go koji se održava ovaj vikend od 15. do 17. ožujka. B2B dio dana trajao je sve do 16 sati, kada su sajam, a ujedno i Istra Outdoor Experience štand, posjetili Ministar Gari Cappelli, pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, Pročelnica upravnog odjela za turizam istarske županije Nada Prodan Mraković, Ticiana Trošt Kožljan iz HGK, zatim Goran Franinović iz Turističke zajednice istarske županije, Dalibor Paus iz turističke zajednice Općine Barban, te mnogi drugi posjetitelji nakon što je sajam otvoren za javnost.

Istra Outdoor experience team već niz godina sudjeluje na sajmu Place2Go predstavljajući turističku ponudu Barbanštine i Istru. Ove godine zasigurno su ostali vrlo zapaženi jer njihov team ima najveći izložbeni prostor u Areni Zagreb koji se proteže na preko sto kvadrata. Sa svojim proizvodima i programima, Istra Outdoor Experience predstavlja tim ljudi čija je ideja bila okupiti najbolje i najrazličitije turističke proizvode, sadržaje i usluge u posebno kreiran turistički paket koji zadovoljava zahtjeve gosta. Dakle, iza bogate ponude aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno i gastro ponude, ujedinjeni pod imenom Istra Outdoor Experience team jesu Istra Adventure, Glavani park, Ranch Barba Tone, Pedal Istra, Konoba Vorichi, turistička agencija Travel Istria, Camp Dvor i TZ Barban sa Centrom za posjetitelje koji od ove godine čini još jedan dodatni sadržaj za goste Barbanštine.

Jučer je na samom otvaranju, točno u podne pripremljen domjenak namijenjen svim posjetiteljima, postojećim i budućim partnerima Istra Outdoor Experience teama na kojem su mogli kušati različite istarske delicije, odnosno istarske proizvode od njihovih sponzora OPG Marko Radola, OPG Filipović, Vina Baćac, pršutarna Jelenić, mljekara Latus, AZRRI. Za glazbeni dio programa na štandu Istra Outdoor Experience-a bila je zadužena Grupa Paljarica sa autohtonim istarskim melodijama.

Možemo se složiti da je Barbanština postala prepoznata kao ‘adventure capital of Croatia’, odnosno postala je sinonim za kvalitetan aktivan odmor. Sezonalnost kod takve vrste turizma u Istri se gotovo i ne osjeti jer sezona traje 10 mjeseci, što znači da prve grupe dolaze već krajem veljače, i traje sve do prosinca. Barban i Barbanština predstavljaju sve ono najbolje što Istra može ponuditi, a to su vrlo brzo shvatili i iskoristili ovi udruženi poduzetnici pod nazivom Istra Outdoor Experience, koji su ujedno i veliki entuzijasti i zaljubljenici u svoje profesije. Zaključili su da zajedničkim nastupanjima i objedinjenim programima mogu napraviti nešto veliko i kvalitetno, te na taj način ostati zamijećeni na tržištu pored ostalih velikih turističkih mjesta koji su odavno poznata u turizmu.

Još jednom pozivamo sve zainteresirane da posjete njihov ADVENTURE PARK u Areni Zagreb i da se osobno uvjere u ovu njihovu zajedničku priču. Kao i na svakom sajmu tako i na ovom imaju nagradnu igru, s toga izazova ne fali za posjetitelje. Sajam je otvoren do nedjelje sve do 19 sati – dođite i otiđite s osmijehom na licu!