Besplatna dvodnevna Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata koju je organizirao LAGUR „Istarska batana“ .

U četvrtak 28.3. i petak 29.3.2019. godine u velikoj sali Zajednice Talijana „Pino Budicin“, Trg Campitelli 1 (I. kat) u Rovinju održala se besplatna dvodnevna Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata koju je organizirao LAGUR „Istarska batana“ u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Radionica je bila usmjerena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana. Istoj je pristupilo 23 polaznika, redom predstavnika jedinica lokalne samouprave, odgojno obrazovnih ustanova, organizacija civilnog društva, te gospodarskih subjekata.

Dvodnevna je radionica bila u potpunosti besplatna obzirom da je ista sufinancirana sredstvima Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo kroz Lokalnu razvojnu strategiju u ribarstvu LAGUR-a „Istarska batana“.

Polaznici radionice, ali i ostali budući prijavitelji na natječaje LAGUR-a „Istarska batana“ daljnje informacije o aktivnostima i budućim natječajima mogu pratiti na web stranici

www.lagur-istarska-batana.hr.