Privremeno kružno raskrižje na križanju ulica Verudela, Veruda i obilaznice

S ciljem uspostave protočnijeg i sigurnijeg prometovanja na križanju Ceste Prekomorskih brigada, Ulice Veruda i Ulice Verudela uredit će se privremeno kružno raskrižje kao međufaza do modernizacije i rekonstrukcije četverokrakog raskrižja u trajno četverokrako kružno raskrižje.

 

Radovi na uređenju privremenog kružnog raskrižja započinju sutra, 4. travnja 2019. godine i to demontažom semaforskih uređaja te konzola i stupova, nakon čega od ponedjeljka, 8. travnja 2019. godine, kreću građevinski radovi na preuređenju 4 razdjelna otoka novom obliku budućeg privremenog rotora od plastičnih prepreka (New Jersey). Po završetku građevinskih radova postavit će se novi prometni znakovi i iscrtat će se nova horizontalna signalizacija, a sve u skladu s projektnom dokumentacijom izrađenom od društva Via ing d.o.o.

 

Radovi se, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, planiraju okončati do 19. travnja 2019. godine a izvodit će ih društva Cesta d.o.o., Pula parking d.o.o., Tomido d.o.o. i Vintijan d.o.o.

 

Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa te će promet biti ručno upravljan od strane djelatnika izvođača radova.

 

Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa.