Nova regulacija parkiranja na parkiralištima trgovačkog centra Max City

Informiramo širu javnost o novoj regulaciji parkiranja na parkiralištima trgovačkog centra Max City u Puli.

Naime, od ponedjeljka, 8. travnja počet će s radom novi sustrav za kontrolu i regulaciju parkiranja na parkiralištima u sklopu trgovačkog centra. Ulaz i izlaza s parkirališta Max Cityja bit će omogućen kroz novi automatski sustav s rampama. Nova regulacija se uvodi kako bi se osigurao još ugodniji i sigurniji boravak svih  posjetitelja.

Parkiranje će za sve naše posjetitelje i nadalje biti besplatno i to za svaki boravak automobila u trajanju do 3 sata. Tijekom prvog tjedna od uvođenja novog sustava parkiranja, bit će moguć ulaz bez uzimanja kartice za parkiranje, rampe će biti podignute. Parkiranje u garažama Centra u trajanju više od 3 sata počet će se naplaćivati od ponedjeljka, 15. travnja.

 

Automati za provjeru kartice te eventualnu naplatu u slučaju boravka iznad 3 sata nalazit će se na etaži P2 kod pokretne trake koja vodi do Plodina, te 2 komada na etaži P2 kod dizala koji vode na ostale etaže Centra. Cjenik za naplatu parkiranja iznad 3 sata bit će također istaknut pored automata te na drugim lokacijama u Centru.

 

Novi parkirni sustav omogućit će pristup brojnim posjetiteljima i bezbrižan boravak svima u Max Cityju. Na ovaj način omogućit će se da posjetitelji mogu u miru obavljati kupovinu ili samo boraviti bezbrižno u trgovačkom centru dok su im limeni ljubimci sigurni u garažama.