Velika fritaja za posjetitelje pulske tržnice uoči Usršnjih blagdana 20. travnja u 10.30h

U subotu, 20. travnja 2019. godine s početkom u 10 sati započet će se s pripremama za mega fritaju u velikoj pulskoj padeli na Trgu 1. maja pored zgrade tržnice. Prvi gotovi pjati za degustaciju očekuju se oko 10.30 i 11.30 sati.

Za gastronomski užitak i degustaciju fritaje sa šparugama bit će zaduženi Budimir Žižović Žižo i Gastro tim Rock Cafea iz Pule. Šparuga je istarska samonikla delicija koja se upravo nalazi u šumama i na livadama te će pored redovnih posjetitelja naše tržnice, i brojni turisti u gradu moći degustirati ovo jelo.

Pored fritaje, bit će u ponudi sve bogatiji stolovi Zelene tržnice ali i drugih zakupaca koji nude izvrsne proizvode na otvorenom ili pod krovom zgrade tržnice. Manifestacija Mirisi i okusi također će se održati na stolovima pored vodoskoka, a HandMade by Markat proizvode potražite u petak, 19. travnja.

Za zabavne note i veselu atmosferu uz degustiranje fritaje pobrinut će se Serđo Valić s bendom. Vjerujemo da će ovo biti izuzetno dobar uvod u blagdanske dane.

Veliku fritaju organizirala je Tržnica d.o.o. Pula.