Max petak donosi brojne pogodnosti za sve posjetitelje ali i poznate influencere te nastup Filipa Rudana prilikom otvorenja nove Skechers trgovine

Bliži se travanjski Max petak! Posjetitelji trgovačkog centra Max City moći će uživati u posebnim pogodnostima kupovanja u petak, 19. travnja.

Treći petak u mjesecu poseban je dan u Max Cityju kada većina trgovina i ostalih objekata u centru nudi popuste, akcije te druge primamljive ponude za sve posjetitelje i potencijalne kupce. 

Detalje Uskršnjeg program možete pronaći na linku https://maxcity.hr/uskrsnji-program-u-max-cityju/ . 

No, to još nije sve – za blagdansko raspoloženje pobrinut će se i nova trgovina Skechers koja otvara vrata također na Max petak. Prigodnim Meetup mini koncertom te gostovanjem poznatih influencera uveličat će se otvorenje Skechers trgovine u Max Cityju. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se mladi i perspektivni Filip Rudan, finalist Zvjezdica i Supertalenta, a kao gosti dolaze influenceri i to: Marko Vuletić, Nika Ilčić, Veronika Rosandić i mm.mia1.

Stoga ne propustite Max petak u Max Cityju 19. travnja 2019. godine, a posebne pogodnosti i popuste potražite na https://maxcity.hr/ugrabite-max-petak-popuste/ .

 

Nakon Max petka, u subotu je centar otvoren prema redovnom radnom vremenu, a zatvoren je za Uskrs u nedjelju, 21. travnja. Ponovo otvara svoja vrata u ponedjeljak, 22. travnja 2019. godine kada radi također prema redovnom radnom vremenu.

Od 1. svibnja trgovački centar Max City počinje s radom prema ljetnom radnom vremenu i to: Centar do 22 sata, a Plodine do 23 sata.

Više informacija potražite na službenoj stranici Centra.

Za Praznik rada, 1. svibnja, trgovački centar radi prema gore navedenom ljetnom radnom vremenu.