Proljetni praznici u Knjižnici: Matematičke zgode i nezgode i Mala škola filatelije

Stigli su školski proljetni praznici – kratki predah od školskih obaveza, ali i prilika da djeca nauče i isprobaju nešto novo. I ove godine Gradska knjižnica i čitaonica Pula organizira radionice za učenike osnovne škole na Dječjem odjelu Središnje knjižnice.

Pozivamo djecu na besplatne radionice koje će bit održane 24., 25. i 26. travnja: od 10 do 11 sati Matematičke zgode i nezgode te od 16 do 18 sati Mala škola filatelije.

Jutra na Dječjem odjelu posvećena su mozgalicama, problemskim zadatcima, logičkim zagonetkama… Kroz Matematičke zgode i nazgode osnovce će voditi Fina Balta-Šošić. Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se osobno na Dječjem odjelu Središnje knjižnice, pozivom na broj telefona 300 405 ili mailom na djecji.odjel@gkc-pula.hr.

Mala škola filatelije osmišljena je u suradnji s Filatelističkim društvom Arena Pula, a osnovci će u popodnevnoj trodnevnoj radionici imati prilike naučiti što je filatelija, kako slagati vlastitu zbirku te prezentirati dijelove vlastite zbirke. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti osobno na Odjelu multimedije u Središnjoj knjižnici, pozivom na tel. 300 415 ili na e-mail muc@gkc-pula.hr.