Besplatna edukacija za sve iznajmljivače u Istri

Prvi saznajte koji su ovogodišnji noviteti, osjetite jednu drugačiju Istru nadomak naše prekrasne obale.

Danas se turizam temelji na doživljaju te sukladno tome svake godine radimo na obogaćivanju naših sadržaja. Slušamo li svoje goste primijetit ćemo da ih zanima naša kultura, gastronomija i način života uopće. Jer osim osnovne ponude – „sunca i mora“, ključni faktor razvoja turizma je ponuditi i ostale sadržaje. Današnji gost je sve zahtjevniji te zahtjeva individualan pristup.

U cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone Turistička zajednica Općine Barban zajedno u suradnji s Istra outdoor experience teamom organizira besplatnu edukaciju za sve iznajmljivače u Istri, u četvrtak, 25. travnja, s početkom u 18 sati, u Centru za posjetitelje Barban.

Teme:

18:00  Nedo Pinezić, QUANARIUS d.o.o.

  • Budućnost obiteljskog smještaja

19:00  Vladimir Filipović

  • Aplikacija GO-ISTRIA

19:15 Danijela Faraguna, DEO VOLANTE D.O.O.

  • Inovativna aplikacija za edukaciju iznajmljivača

19:30 ISTRA OUTDOOR TEAM

  • Prezentacija aktivnog odmora i gastronomije

 

U nedjelju,  28. travnja, od 11 do 18 sati, pozivamo sve iznajmljivače da se pobliže upoznaju sa dodatnom gastronomskom ponudom, vrlo zanimljivim avanturističkim programima i Centrom za posjetitelje Barban.

Uz bogatu i atraktivnu ponudu vrlo je bitna suradnja svih ključnih aktera s ciljem pružanja što kompletnije slike turističke ponude Općine Barban i stvaranja kompletnog doživljaja za svakog pojedinog gosta, kako u sezoni, tako i u pred i posezoni.

Posjetite nas na sljedećim lokacijama:

Istra Adventure i Pedalistra, Draguzeti 32, Barban

Glavani park, Glavani 10, Barban

Ranch Barba Tone i Camp dvor, Manjadvorci 60, Barban

Konoba Vorichi i Travel Istria, Orihi BB, Barban

Centar za posjetitelje Barban. Barban 1, Barban

 

Dođite i upoznajte priču koja je ove godine osvojila cijelu Hrvatsku!

Broj mjesta za edukaciju je ograničen, stoga Vas molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 24. travnja na tz-barban@barban.hr ili na broj telefona 052/567-420 (prilikom prijave napišite ime i prezime, adresu objekta koji se iznajmljuje i broj telefona).

 

Organizatori: Istra Adventure, Glavani park, Ranch Barba Tone, Camp Dvor, Konoba Vorichi, Travel Istria, Pedalistra, Turistička zajednica Općine Barban i Općina Barban