PETI MEĐUNARODNI FORUM STUDENATA GLAZBENE PEDAGOGIJE

  1. i 26. travnja u organizaciji Muzičke akademije u Puli i Udruge studenata glazbene pedagogije „Disonanca“ održat će se Peti međunarodni forum studenata glazbene pedagogije s temom Kompetencije studenata glazbene pedagogije: teorijski i praktični aspekti.

U dva dana Foruma održat će se koncert otvorenja, predavanja studenata te predavanja i radionice profesora.  Na Forumu će izlagati 21 student iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crna Gore i Poljske s 11 tema.

Uz izlaganja studenata predavanje će održati i dr. Jelica Valjalo Kaporelo s Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu (Hrvatska), dok će Aleksandra Smolić i Martina Mahić, alumni pulske Muzičke akademije, a ujedno i sudionice prvoga Foruma, održati radionicu na temu Primjenjivost istarskog tradicijskog nasljeđa u nastavi Glazbene kulture.

Kao što je već najavljeno, jubilarni Peti međunarodni forum studenata glazbene pedagogije otvorit će se koncertom koji će biti održan 25. travnja s početkom u 10 sati u dvorani glazbene škole Ivana Matetića-Ronjgova u Puli. Sam koncert je prezentacija radova studenata i studentica glazbene pedagogije Muzičke akademiji u Puli nastalih na kolegijima Priređivanje za ansamble i Osnove kompozicije pod mentorstvom izv. prof. art. Laure Čuperjani.

Program Foruma možete pronaći na službenim stranicama Muzičke akademije u Puli, a ulaz na koncert otvorenja i sva predavanja je slobodan.